får tillbak skatt i augusti :(


Är så sur på mig själv, altså seriöst  ibland tror jag själv att det saknas en skruv nånstans i min hjärna, det är nått som inte stämmer riktigt där uppe  lol Ibland fråga jag mig själv: hur kan jag inte kommit på det innan jag sa det ? hmm haha man kanske är en blondin ändå

Alla ha ju fått sina skatter pengar förutom jag för jag va så korkad att jag glömde ange mitt mottaga konto i deklarationen :(
Jag ha inte behövs det innan eftersom jag har alltid haft samma bank men förra året bytte jag bank och tänkte inte på att jag kanske ska anmäla det till skatterverket.


xoxoxo

Kommentarer
Postat av: honeyFan

Man måste komma ihåg en sak när man läser kommentarer i forum, bloggar etc (jag syftar på din förra bloggpost): anonymiteten gör folk till svin. de tror att det är ok att säga vad som helst bara för det är på nätet. Dessutom är pokerspelare ganska bittra. Har levt på poker länge nu och det syns ganska tydligt att det påverkar ens inställning till andra människor. Så länge man är medveten om det så går det att motverka att man själv blir bitter. Kul att du bloggar igen!

2010-06-19 @ 11:37:12
Postat av: honey

mkt sant , bara man är medveten om det själv så går de att motverka att man själv bli bitter, gilla inte att vara bitter eller sur som många pokerspelare verkar är så jag försöker inte bli påverkad eller umgås med såna privat :)

2010-06-19 @ 19:17:46
URL: http://honeypt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
V.I.P

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0